Cleveland (OH) – Fremont (IN)

Geplaatst op zaterdag 13 september 2014 door Marcel

Vanochtend lekker uitgeslapen tot 09:00 uur. Het weer is nog steeds slecht. Bewolkt, regen en 15 graden dus koud! We gaan de auto in met lange broek en een jas, nog niet eerder meegemaakt met voorgaande trips. De parkeerlakei mompelt nog iets na van “Bust a cap up yo ass!” omdat we hem geen fooi geven 🙂

De rit vandaag betrof een kleine 300 km waardoor er voor morgen nog 300 overblijft en dan zijn we in Chicago!

IMG_6159.JPG

Vanmiddag alleen even gestopt voor een klein snackie bij de Burger King.

IMG_6165.JPG

Rond 15:00 uur kwamen we aan in het levendige Fremont in de staat Arizona. Gelukkig had ons hotel voldoende parkeergelegenheid 🙂

IMG_6169.JPG

Onze kamer is gedateerd en riekt naar vuile/oude aircolucht…

IMG_6166.JPG

IMG_6167.JPG

Vervolgens zijn we het centrum van Fremont ingereden…

IMG_6176.JPG

(Dit is geen trucage, dit is het dorpje Fremont op vrijdagmiddag 16:00 uur :))

IMG_6191.JPG

IMG_6180.JPG

IMG_6173.JPG

IMG_6177.JPG

Wat zouden ze hier precies verkopen?

IMG_6174.JPG

We rijden even door naar de Applebee’s in het dorp naast Fremont.

IMG_6190.JPG

Bij binnenkomst kijken de lokale hilbillies ons aan wat we komen doen. Ik doe de rits van mijn vest helemaal omhoog want een kerel in een roze polo houden ze hier niet zo van. Aan de bar zitten dikke bezwette gasten met tuinbroeken aan zonder shirt eronder en vrouwen met truckerspetten op met een snor en zware baardgroei. Ik durf geen foto’s te maken daar we strikt in de gaten worden gehouden.

IMG_6185.JPG

Nadat we zijn weggekeken bij de Applebee’s (toch nog 3 biertjes op!) rijden we naar een restaurant naast ons hotel. De Timbuktoo’s! Een familierestaurant in een bungalow.

IMG_6193.JPG

Het zit zowaar bomvol! Gelukkig een veel normaler publiek dan in de Applebee’s, niemand kijkt op als we binnenkomen en tis er nog gezellig ook ondanks dat ze geen Heineken hebben!

IMG_6194.JPG

Vooraf bestellen we verse crabcakes, waren echt geweldig!

IMG_6196.JPG

Gevolgd door echte Angus beef! Wie had dat verwacht dat er in dit gat gewoon Angus beef verkocht wordt! En tis nog fantastisch lekker ook!

IMG_6197.JPG

Echt geweldig gegeten, leuk restaurantje. Helaas houdt het hier wel op, ons hotel heeft geen hotelbar en er is niks in de buurt dus moeten we de avond op onze hotelkamer doorbrengen met de tv.

Aangezien we de laatste dagen laat genoeg op bed lagen, met genoeg biertjes op, is dat helemaal niet zo erg voor een keertje. Morgen moeten we sowieso vroeg op, Chicago is nog 300 km rijden en om 12:00 uur moeten we de huurauto inleveren op het vliegveld.

Morgenmiddag gaan we (eindelijk) weer mooie dingen zien in Chicago. Bedankt voor het lezen maar weer en tot morgen vanuit de stad van Al Capone!

IMG_6175.JPG


10 Reacties op “Cleveland (OH) – Fremont (IN)”

 1. Patrick says:

  Wat een dooie bende daar zeg, jammer dat er geen foto van de locals is genomen, maar met jouw omschrijving en onze levendige fantasie hebben we er toch een mooi beeld van 😉 Goeie reis morgen mannen!!

 2. Wilma says:

  Wat een rare plaatsen doen jullie de laaste twee dagen aan. Wonderlijk dat het eten zo goed was. Goede reis vandaag, op naar een echte stad.

 3. Tamara says:

  Nou wat een apart stadje. Gelukkig mogen jullie morgen weer fijn een stukje rijden 🙂

 4. Danny says:

  Idd echt een dooie boel daar en in Cleveland met een iets andere intonatie. 🙁 rare jongens die Amerikanen. Gelukkig nu naar de gangsterstad!!! En hopelijk is het daar niet een “dooie” boel 😉 Have fun guys

 5. Manon says:

  Ondanks dat het een dood stadje was, met jullie hobby konden jullie gewoon doorgaan…eten;-) En nu op naar Chicago!

 6. Debbie says:

  Jammer, geen foto van een echte hillbillie!
  Bizar die lege straten! Goede reis!

 7. Henk... says:

  Lijkt Waddinxveen wel op zondag…..als iedereen in de kerk zit….

 8. Bram says:

  Altijd lekker een Samuel Adams.

 9. Marieke says:

  Nou, als ooit iemand aan jullie vraagt; “zijn jullie wel eens in het stadje “Fremont” geweest?” kunnen jullie wel mooi zeggen “ja, daar zijn wij geweest”;-);-)

  Dat kunnen er niet veel zeggen.

 10. Ben&Loes says:

  Hadden jullie je waterpistolen niet bij je in Fremont?

You must be logged in to post a comment.